Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

La Targul Privat de Vile se cauta case rezistente la inundatii

La Targul Privat de Vile se cauta case rezistente la inundatii

Casa de vis ! Asta spera sa gaseasca zecile de vizitatori care trec pe la Targul Privat de Vile. Targul s-a deschis azi in Bucuresti si a adunat ofertele celor mai importanti investitori din domeniul constructiilor.In premiera, la aceasta editie a Targului constructorii si-au adaptat oferta dupa ultimele exigente ale clientilor: casele trebuie neaparat sa fie rezistente la inundatii.

Indiferent de pret, potentialii clienti isi doresc acelasi lucru - locuintele trebuie sa fie ferite de inundatii ! Asa ca multi constructori s-au grabit sa scoata pliante in care au specificat ca imobilele lor nu sunt amplasate in zone cu risc. (CASETA R 147 - TC 22.13 - 22.27 Prima intrebare pe care o pun clientii: In zona respectiva au fost inudatii? E posibil sa se inude?) Constructorii stiu deja ce vor sa auda clientii lor, asa ca si-au pregatit si argumente dintre cele mai convingatoare - o canalizare buna, tehnologie de constructie de ultima generatie, model de constructie adaptat, astfel ca vila sa fie cat mai protejata de eventuale inundatii. (TC 23.42 - 23.54 Casele noastre nu au demisol, facem intr-o structura foarte solida, cream un drum...) (TC 19.56 - 20.13 Sunt interesati de sistemul de canalizare, de situatia cu apa, am avut intrebari si de la actualii clienti, ce se intampla cu locuintele lor.) Constructorii au venit si cu o gama mai accesibila ca pret. Cel mai ieftin apartament costa 50 de mii de euro, iar cea mai ieftina vila - 90 de mii de euro. Targul de Vile va mai ramane deschis pana joi.

Realitatea TV

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 996 ori