Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Itzahar Invest a alocat sapte milioane de euro pentru constructia de locuinte in cartierul Titan

Itzahar Invest a alocat sapte milioane de euro pentru constructia de locuinte in cartierul Titan

Compania Itzahar Invest a alocat sapte milioane de euro pentru construirea unui bloc de locuinte structurat pe opt nivele (doua subsoluri, parter si cinci etaje) in cartierul Titan din Bucuresti, a anuntat compania Regatta, promoterul proiectului.Proiectul rezidential Gold Residence va fi amplasat in apropierea hypermarketului Auchan si a bulevardului 1 Decembrie. Gold Residence va avea o suprafata desfasurata de 6.440 mp, o suprafata construita la sol de 748 mp si o suprafata aferenta de teren de 1.500 mp.


Investitia de aproximativ sapte milioane de euro apartine companiei Itzahar Invest, iar proiectul urmeaza a fi finalizat la sfarsitul anului 2008. Blocul totalizeaza un numar de 54 apartamente cu una, doua si trei camere. Garsonierele dispun de suprafete intre 45 - 55 mp, apartamente de doua camere intre 76 - 85 mp si apartamentele de trei camere au suprafata de 110 mp fiecare.


Blocul de locuinte va beneficia si de 47 locuri de parcare la subsol si sase in exterior.


Potrivit reprezentantilor Regatta, pana in prezent s-a vandut si rezervat un procent de 17% din proiect. Pretul de vanzare variaza intre 1.200 - 1.400 euro/mp construit + TVA.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1474 ori