Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

GTC construieste circa 2.000 de apartamente in Bucuresti

GTC construieste circa 2.000 de apartamente in Bucuresti
Dezvoltatorul polonez Globe Trade Center (GTC), cu proiecte imobiliare de peste 1,1 miliarde de euro pe piata din Romania, va aloca 260 milioane de euro pentru construirea a circa 2.000 de apartamente, a unui centru comercial si unei cladiri de birouri in nordul Capitalei, a anuntat compania.Proiectul rezidential Garden of Eden se va intinde pe o suprafata de 11 hectare si va fi compus din doua ansambluri de locuinte, Adam Residentials si Eve Residentials. Potrivit dezvoltatorului, jumatatea estica a proiectului, Adam Residentials, cuprinde, pe o suprafata de 52.500 mp, 833 de apartamente in 29 de cladiri rezidentiale, spatii publice, o cladire de birouri si spatii comerciale. Partea vestica a proiectului va cuprinde 1.096 de locuinte construite pe o suprafata de 53.820 mp in 42 de cladiri cu regim de inaltime compus din parter plus trei sau patru etaje.


"Proiectul Garden of Eden este localizat in nordul Capitalei in apropiere de Scoala Americana si are un procent de 45% de spatii verzi. Mixul de locuinte este alcatuit din apartamente cu doua si trei camere, dar si cu patru-cinci camere cu terase si gradini private", a declarat directorul executiv al GTC Romania, Shimon Galon.Proiectul are patru faze, iar prima etapa, in care vor fi construite 210 locuinte, este programata sa se incheie in 2010. Potrivit lui Galon, la viitorul ansamblu Garden of Eden, au fost facute deja 42 de rezervari, chiar inainte de lansarea oficiala.GTC dezvolta in prezent in Bucuresti circa 4.000 de apartamente din care 1.200 au fost deja vandute in ultimele 12 luni. Compania activeaza pe piata romaneasca din 1999 si este implicata in dezvoltarea a 15 proiecte rezidentiale, de retail si de birouri. GTC este controlat de grupul israelian Kardan si are proiecte in Polonia, Bulgaria, Ungaria, Cehia, Romania, Serbia si in Croatia. GTC Romania este detinuta in proportie de 94,6% de GTC Polonia.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1459 ori