Cum sa faci bani din imobiliare

Marti, 23 Martie 2010, ora 09:18
1842 citiri
Cum sa faci bani din imobiliare

Investitorii in imobiliare au mizat pe marje de profit mult prea mari si au fost nevoiti sa inghete sau sa amane investitiile, mai ales ca bancherii au limitat conditiile de creditare.

"Criza economica nu a fost generata de preturile din imobiliare, ci de conditiile extrem de relaxate in care bancile au finantat aceste imobile. Scaderea preturilor din imobiliare a fost o reactie normala la decizia bancilor de a micsora gradul de expunere pe sectorul imobiliar", spune Dragos Vranceanu.

“Romania continua sa fie atractiva pentru un investitor in imobiliare atat timp cat acest investitor nu-si doreste o marja de profit disproportionata cu sectorul imobiliar.

Ca dezvoltator, RPF incearca sa obtina un profit de 10-15% in proiectele la care participam", explica Dragos Vranceanu modul in care grupul a reusit sa vanda 90% din cele 200 de apartamente finalizate.

Locuintele din Vitan Residence variaza ca suprafata intre 75 de metri patrati si 185 de metri patrati, iar preturile se plaseaza intre 85.000 si 220.000 de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bancherii, #creditare, #criza, #imobiliare , #Apartamente