Cum poti sa cumperi un duplex de 110 metri cu... 10 euro?

Marti, 29 Septembrie 2009, ora 10:46
1781 citiri
Cum poti sa cumperi un duplex de 110 metri cu... 10 euro?

Cum poti sa cumperi un apartament de tip duplex, de 110 metri, situat in Barcelona, contra sumei de zece euro?

Nu, nu este o gluma! Cel putin asta spun proprietarii locuintei, care s-au hotarat sa o dea pe o nimica toata dupa ce s-au saturat sa mai astepte vreun client care sa le cumpere casa scoasa la vanzare de cateva luni bune, informeaza ADN.es.

Cum situatiile disperate au nevoie de masuri cel putin la fel de disperate, familia de spanioli a recurs la o solutie cel putin ciudata: si-au pus apartamentul premiu la o tragere la sorti!

Dovada ca spaniolii nu vor sa-si bata joc de cei care s-au inscris, cu miile, in cursa pentru modernul duplex, ei si-au facut o pagina de Internet, unde orice cumparator poate sa-si achizitioneze bilete la loteria care va avea loc la 31 iulie 2010.

Pagina de Internet este www.teregalomipiso.com, iar pentru a intra in joc, fiecare participant trebuie sa completeze un formular cu datele personale. Castigatorul nu va trebui sa achite nicio taxa, deoarece in pretul total al premiului sunt incluse si cheltuielile aferente unui act de vanzare-cumparare.

In cazul in care biletele nu sunt vandute, banii vor fi inapoiati participantilor, oprindu-se 10% din suma, pentru cheltuielile de gestiune. Din 65.000 de bilete, cate au fost scoase la vanzare, pana acum s-au vandut doar 600!

#duplex, #licitatie, #pret, #vanzare , #Apartamente