Creste oferta de apartamente pe litoralul bulgaresc, la un pret mediu de 900 euro mp

Joi, 12 Aprilie 2007, ora 18:30
1192 citiri

Statiunile Suny Beach si Saint Vlass din Bulgaria intentioneaza sa-si mareasca oferta de vanzarea a apartamentelor, care pot fi achizitionate la preturi cuprinse intre 450 si 2.500 euro pe metru patrat, informeaza, joi, agentia Sofia News.

Potrivit agentiei, pretul mediu este de 900 de euro pe metru patrat. Brokerii spun ca aproximativ 30% din apartamentele expuse spre vanzare au fost achizitionate cu 600 de euro sau 800 de euro pe metru patrat, in urma cu trei-patru ani si chiar mai devreme.

La salonul de investitii si finantari imobiliare din acest an, ExpoInvest, vor fi prezentate si apartamente in ansambluri rezidentiale de pe litoralul bulgaresc, la preturi incepand cu 650 euro metrul patrat, a declarat, joi, directorul Zero Cash, Sergiu Cone cu ocazia unei conferinte de presa.

Apartamentele pot fi privite ca investitie pentru cei care vor sa le inchirieze ulterior, in conditiile in care tot mai multi romani aleg litoralul bulgaresc. Acestea sunt situate in statiunea Suny Beach, aflata intre Varna si Burgas, la numai 350 kilometri de Bucuresti si sunt promovate de firma SC House Consult SRL, in parteneriat cu DM Properties din Bulgaria.

Salonul de investitii si finantari imobiliare ExpoInvest se desfasoara in paralel cu expozitia "Construct expo anteprenor 2007" si Romtherm, expozitie internationala pentru echipamente de incalzire, racire si conditionare a aerului, in perioada 17-21 aprilie la Romexpo.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)