Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cel mai scump penthouse din Capitala costa 2 milioane de euro

Cel mai scump penthouse din Capitala costa 2 milioane de euro

Cel mai scump penthouse din Bucuresti este scos la vanzare cu doua milioane de euro, are patru dormitoare si doua terase cu vedere spre Parcul Herastrau, in timp ce la polul opus se afla cel mai ieftin penthouse scos la vanzare din Capitala costa 69.000 euro.

"In prezent, in marile orase din tara, acolo unde s-au construit cele mai multe ansambluri rezidentiale noi, exista cateva zeci de astfel de oferte. Cele mai multe se afla in Bucuresti. Dintre orasele din tara, pe acest segment se remarca Brasovul si Constanta", se arata intr-un comunicat al imobiliare.ro.

Apartamentul din Bucuresti are un living spatios, bucatarie mobilata, patru dormitoare, patru grupuri sanitare si doua terase cu vedere spre Parcul Herastrau, iar proprietarii acestuia beneficiaza de doua locuri de parcare in garajul subteran al condominiului. 


Reprezentantii portalului mentioneaza ca foarte multe oferte de acest gen afiseaza un pret situat in jurul valorii de un milion de euro. 


De altfel, acesta este pretul solicitat pentru o locuinta de tip penthouse dintr-un imobil nou cu trei etaje, construit in 2009, in zona Pipera. Apartamentul are trei camere, o suprafata utila de 450 metri patrati, este complet echipat si mobilat. 


In zona Vitan Mall este scos la vanzare un penthouse la 950.000 euro, cu o suprafata de 230 metri patrati, compus din trei camere, trei bai, o bucatarie si doua terase, situat intr-un bloc cu 17 etaje, construit in 2009, in zona Vitan Mall.


De asemenea, in zona Herastrau-Nordului, un penthouse de 280 metri patrati, care ocupa ultimele doua etaje ale unei cladiri cu sase etaje, construita in 2007, este scos la vanzare la un pret de 870.000 euro.


Apartamentul compus din patru camere, trei bai si o bucatarie se vinde la cheie. 


La polul opus, cel mai ieftin penthouse scos la vanzare in Capitala costa 69.000 euro. Are o suprafata utila de 120 mp, cinci camere, doua bai si este amplasat in zona de sud a orasului, pe Soseaua Giurgiului. 


"Pretul mediu afisat pentru apartamentele de tip penthouse, scoase la vanzare in Bucuresti, este de 1.938 euro/mp, cu 66,8% mai mare decat pretul mediu cerut, calculat pentru apartamentele din Capitala.


Avem de-a face cu proprietati foarte scumpe care se adreseaza une nise inguste. Vorbim in general de persoane cu venituri foarte mari, care cauta proprietati rezidentiale cu suprafete generoase, in zone foarte bune si cu un grad de confort ridicat", explica Adrian Erimescu, directorul general al imobiliare.ro. 


In tara, cel mai scump penthouse se afla in Brasov. Este vorba despre o proprietate cu o suprafata utila de 300 mp, care ocupa ultimele doua etaje ale unui imobil cu un regim de inaltime de P+8E, construit in 2007. Apartamentul este compus din patru camere, trei bai, o bucatarie si doua terase si este scos la vanzare pentru 599.000 euro. 


Constanta are insa cea mai bogata oferta de apartamente de tip penthouse, majoritatea ofertelor incadrandu-se in intervalul de pret cuprins intre 115.000 euro si 350.000 euro.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1580 ori
Citeste mai multe desprecapitala penthouse penthouse bucuresti