Cartierul Noua: inca opt blocuri, cu 536 de apartamente

Miercuri, 05 Decembrie 2007, ora 10:07
1661 citiri
Cartierul Noua: inca opt blocuri, cu 536 de apartamente

Harta proiectelor imobiliare din Brasov s-a imbogatit, de ieri, cu inca un cartier rezidential. Evocasa Viva va cuprinde opt blocuri cu 536 de apartamente si va fi amplasat in cartierul brasovean Noua. "Mai exact este vorba despre cinci cladiri, trei cu blocuri gemene si inca doua separate", explica Anuta Andrada, PR-ul dezvoltatorului imobiliar Adama Holding.

Cele opt blocuri vor avea 11 etaje, iar locuintele vor avea de la o camera pana la cinci camere. Suprafetele apartamentelor variaza de la 50 de metri patrati, in cazul unei garsoniere, pana la 250 de metri patrati, in cazul apartamentelor cu cinci camere. In ceea ce priveste preturile, acestea incep de la 49.700 plus TVA pentru o garsoniera si ajung la 221.700 plus TVA, in cazul unui duplex cu terasa si panorama asupra muntilor.

Spatii comerciale si parcari subterane

Cartierul rezidential va avea circuit inchis, fiind permis doar accesul locatarilor, si va cuprinde si spatii comerciale, un miniwellnes club (sauna, sala de fitness si zone de relaxare), gradini si spatii verzi, dar si parcari subterane si supraterane.

In plus, clientii Evocasa Viva vor beneficia si de avantajele oferite de cartierul Noua: Gradina Zoologica, lacul de la Noua, un AquaPark aflat in constructie. Mai mult, majoritatea supermarketurilor din Brasov sunt concentrate in zona cartierului Noua.

Reprezentantiii dezvoltatorului imobiliar si-au prezentat ieri proiectul la Brasov, cei prezenti putand consulta machetele cartierului.
In plus, cei prezenti au putut vedea si un apartament la scara redusa: o locuinta cu doua camere, doua bai, living, bucatarie si terasa. "E doar un exemplu. Vor fi zeci de variante de apartamente astfel incat sa corespunda tuturor cerintelor clientilor.

Continuarea in <a href=http://www.evz.ro/article.php?artid=333180>Evenimentul Zilei</a>

<b>Bloombiz</b>

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.