Aura Investments investeste 10 milioane pentru constructia a 100 de apartamente in Brasov

Miercuri, 06 Iunie 2007, ora 16:14
976 citiri

Compania israeliana Aura Investments a achizitionat un teren in Brasov, in valoare de 1,5 milioane de euro, pentru a dezvolta un proiect rezidential cu 100 de apartamente, investitie de aproximativ zece milioane de euro, a anuntat, miercuri, compania.

Aura Investments a achizitionat terenul impreuna cu firma Baron Adam. Cele doua companii estimeaza ca vor demara lucrarile la inceputul anului viitor. Acesta este al patrulea proiect dezvoltat in Romania de compania israeliana in parteneriat cu firma Baron Adam.

Reprezentantii companiei au anuntat la inceputul lunii mai ca vor construi in Brasov un alt proiect de circa 400 de locuinte, pentru care vor investi 35 milioane de euro. Compania israeliana a achizitionat in luna mai, un lot de teren si in Piatra Neamt, pentru constructia a altor 550 de apartamente.

Aura Investements alaturi de compania Globe Trade Center (GTC) Romania dezvolta in Piatra Neamt centrul comercial Galleria. Acesta va fi construit in partea de Sud-Est a orasului pe un teren de 1,8 hectare, totalizand 12.200 metri patrati suprafata inchiriabila. Centrul comercial va avea un supermarket, un magazin de electrocasnice si 300 de locuri de parcare.

In prezent, Aura Investements are in lucru circa 1.650 de apartmente in Romania si Ungaria. Compania spera sa ajunga la un portofoliu de 3.000 de locuinte construite in acest an.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)