Apartamente noi in zona Berceni

Vineri, 16 Septembrie 2016, ora 10:12
2010 citiri
Apartamente noi in zona Berceni

In ultimii ani, in partea de sud a Bucurestiului, cartierul Berceni a devenit o zona de interes pentru locuitorii zonei metropolitane, dar si pentru cei veniti din judetele invecinate.

De la un cartier cu locuinte muncitoresti, construite pe cateva strazi, incepand cu anii '60, Berceni a devenit un loc pentru proiecte imobiliare, incepand cu 1990, dezvoltandu-se simtitor pe parcursul anilor 2000 cu o scurta stagnare in perioada de recesiune.

Revenirea economica a tarii a permis reluarea proiectele de extindere urbanistica ce includeau strazi noi, institutii publice, centre comerciale si multe altele.

Dezvoltarea imobiliara din Berceni a adus la consolidarea pietei imobiliare, dupa aparitia unor dezvoltatori care au inceput sa construiasca blocuri si case dupa propriile standarde, urmand ulterior cerinte venite din partea populatiei.

Pentru a facilita vanzarea / inchiriere locuintelor cat si a loturilor libere de teren, afaceristii din imobiliare au apelat la agentii imobiliare si birouri de vanzari, care sa ocupe segmentul de piata al zonei de sud, Bucuresti-Ilfov.

Printre firmele de vanzari in imobiliare pentru spatiile locative din Sectorul 4 este si Aria Homes, un colectiv format din zece consilieri pasionati si dedicati sa ofere celor interesati de locuinte noi, solutii viabile, indrumare si suport pe toata durata procesului de achizitie si acomodare.

Pentru toti cei aflati in cautarea unei locuinte noi Aria Homes.ro ofera o platforma structurata simplu, in care utilizatorul poate gasi usor apartamente noi in zona Berceni.

Pe prima pagina utilizatorul poate alege ansambluri rezidentiale, apartamente, case/vile, spatii comerciale, sau stiri noi la sectiunea Blog.

Potentialii clienti se pot informa din textele scrise pentru ansambluri cat si din anunturile de vanzari pentru fiecare garsoniera, apartament cu 2-3 camere, sau case / vile cu 3 sau 4 camere.

Locuinta dorita poate fi selectata dintr-un ansamblu in functie de zona (Berceni, Brancoveanu, Dimitrie Leonida, Popesti-Leordeni, Oltenitei) si numarul de camere (garsoniera, apartamente cu 2 si 3 camere, case cu 3 si 4 camere).

Utilizatorul poate gasi o locuinta si dupa numarul de identificarea al unui anunt individual. Poate cere informatii in orice moment de consilierii Aria Homes, poate progama intalniri la sediul firmei sau vizionari in teren, folosind aplicatia Live Chat.

Toate aceste beneficii oferite de biroul de vanzari Aria Homes si site-ul dedicat sunt oferite celor care doresc sa afle tot ce ii intereseaza ori sa cumpere apartamente noi in zona Berceni, cu minim de efort, atentie si indrumare din partea echipei de consilieri.

Astfel, piata imobiliara din zona de sud, formata din dezvoltatori, constructori si consilieri, ofera apartamente noi in Berceni, respectand cerintele populatiei si implicandu-se in elaborarea unor proiecte pentru viitor.

#apartamente noi Bucuresti, #apartamente noi Berceni , #Apartamente