Ansamblul rezidential Copou Bellevue din Iasi, finalizat. 75% din apartamente sunt deja vandute

Marti, 09 Septembrie 2014, ora 10:43
1758 citiri
Ansamblul rezidential Copou Bellevue din Iasi, finalizat. 75% din apartamente sunt deja vandute

Dezvoltatorul imobiliar Adama a finalizat ultima etapa de dezvoltare a ansamblului rezidential Copou Bellevue din Iasi, unde au fost vandute a 75% din apartamente inca din faza de constructie.

Copou Bellevue numara un total de 170 de unitati premium, amplasate in patru cladiri diferite. Ultima faza de dezvoltare cuprinde o constructie de 5 etaje si 50 de unitati, investitia totala pentru aceasta etapa fiind de 1,7 milioane euro, alocate exclusiv din fondurile companiei. Constructia recent incheiata a fost demarata in luna noiembrie 2013, iar livrarea se realizeaza la termen, respectand calendarul initial al dezvoltatorului.

Tipuri de apartamente din acest ansamblu variaza de la studiouri duble, la apartamente de doua si trei camere, precum si mini penthouse-uri, unitatile situate la parter fiind prevazute cu gradini private, iar penthouse-urile de la etajul al patrulea, cu terase generoase. Suprafata utila a apartamentelor variaza intre 50 mp pentru studiourile duble si 150 mp pentru mini penthouse-uri.

"Ultima etapa din Copou Bellevue a fost realizata inca din proiectare exclusiv in actualele conditii de piata. Am mentinut standardul premium al proiectului si l-am adaptat in ceea ce priveste suprafetele si preturile, conform cerintelor pietei. De aceea, suntem incantati sa anuntam ca obiectivele noastre de vanzari pentru faza de constructie au fost depasite considerabil pe o piata care se afla inca in cautarea unui ritm constant", a spus Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama Group.

Copou Bellevue este situat intr-o zona deluroasa a exclusivistului cartier Copou, la numai 10 minute distanta de centrul orasului si avand in imediata apropiere cele mai importante doua universitati din Iasi, Parcurile Copou si Expozitiei, Gradina Botanica, centre culturale si muzee si excelente optiuni de petrecere a timpului liber, precum restaurante, cafenele sau baruri.

Finalizarea constructiei din Copou Bellevue este a treia livrare de proiect realizata de Adama post-criza, dupa ce in toamna anului trecut au fost livrate ale doua noi faze de dezvoltare in Bucuresti - Edenia Titan II si Evocasa Optima II, 210 unitati nou-construite, implicand o investitie totala de 14,1 milioane euro.

#apartamente iasi, #adama apartamente, #adama iasi , #Apartamente