1000 de apartamente de vacanta noi in Mamaia

Miercuri, 13 Iunie 2007, ora 17:48
1425 citiri

Un teren de 30.000 metri patrati a fost cumparat in statiunea Mamaia catre compania RomReal pentru 12,3 milioane de euro. Investitia se va ridica insa la 50 milioane de euro pentru constructia unor apartamente de vacanta pe litoralul Marii Negre.


Circa 1000 de apartamente de vacanta vor fi construite, fiecare avand o suprafata individuala de 65 metri patrati. In urma vanzarii firma se asteapta sa incaseze 85 milioane de euro.

bloc.jpg"Aceasta achizite este una de importanta strategica si reprezinta o oportunitate deosebita de dezvoltare intr-una din cele mai atractive locatii din Romania. Mamaia este o statiune populara si este una din cele mai importante destinatii turistice din Rominia", a afirmat directorul RomReal, Kjetil Gronskag. Proiectul imobiliar este situat in inima statiuni si ocupa o pozitie privilegiata la malul Marii Negre, la o distanta de circa 250 metri de plaja, a adaugat Gronskag.

RomReal opereaza in tara noastra prin intermediul subsudiarei WestHouse Group.Pana acum societatea a achizitionat circa 770.000 mp in Bucuresti, Constanta si Brasov, investitia ridicandu-se la 100 milioane de euro.

Bloombiz

(Sursa: Bloombiz)