Turcii de la Cosmpolis vor sa construiasca 250 de locuinte anul acesta

Vineri, 24 Mai 2013, ora 14:24
1269 citiri
Turcii de la Cosmpolis vor sa construiasca 250 de locuinte anul acesta
Blocuri construite de Cosmopolis / Sursa foto: imobiliare.ro

Compania Opus Land Development, dezvoltatoarea ansamblului rezidential Cosmopolis, va finaliza pe parcursul lui 2013 un total de 250 de locuinte, in urma unei investitii de necesare pentru atingerea acestui obiectiv se ridica la circa sapte milioane de euro.

"Initial, ne planificasem ca in acest an sa construim doar 150 de unitati, dar vanzarile bune inregistrate in ultimele luni ne-au determinat sa construim mai multe, vor fi in total 250 de locuinte. Investitiile in Cosmopolis se vor ridica in acest an la sapte milioane de euro, urmand ca proiectul sa aiba la finalul anului aproximativ 1300 de locuinte", subliniaza Ahmet Buyukhanli, presedintele si actionarul majoritar al Opus Land Development, citat de Imobiliare.ro.

Cosmpolis, preferat de corporatisti

De la inceputul acestui an, compania a vandut 125 de unitati locative in cadrul proiectului.

"Cumparatorii sunt, de regula, persoane tinere care ocupa pozitii middle in multinationale, o buna parte dintre acestia lucrand in cladirile de birouri din nordul Capitalei.

Cum zona Barbu Vacarescu continua sa fie un pol al investitiilor pe segmentul de birouri, iar cladirile din zona Pipera-Tunari atrag tot mai multi chiriasi, Cosmopolis reprezinta o optiune atractiva pentru angajatii companiilor care isi au birourile in zona de nord. Avem in vedere conceperea unor pachete destinate acestor companii", explica Andrei Sarbu, managing partner in cadrul Coldwell Banker Affiliates of Romania, agentul exclusiv al proiectului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#blocuri Cosmpolis, #apartamente construite Bucuresti, #pret apartamente noi, #apartamente bucuresti , #Apartamente noi