Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Romanii isi cumpara case de vacanta in Grecia

Romanii isi cumpara case de vacanta in Grecia
Cererea de case de vacanta este tot mai mare pe zonele cu traditie in turism din Grecia, dar si pentru apartamente din Atena sau Salonic unde preturile de circa 3.000 de euro/mp au devenit accesibile unui anumit segment social al romanilor, a declarat pentru Rompres Vasile Morari, consultant la compania imobiliara Loial.

"Prezenta companiei la primul Targ de Apartamente Condominium 2007 reprezinta exact saltul cel mai bine perceput pe piata imobiliara romaneasca. Proprietatea in strainatate a devenit deja un fapt tot mai des intalnit in Romania, cu atat mai mult cu cat se ofera parteneriate serioase cu bani care sa crediteze cumpararea casei de vacanta. Biroul nostru din Grecia este foarte activ, dar deja am inceput demersurile pentru parteneriate cu firme din Spania, tara de care care romanii sunt atrasi sa investeasca in imobiliarul de vacanta. Urmatoarea noastra tinta este Marea Britanie, bineinteles nu in orasele mari, ci in zonele urbane mici dar recunoscute pentru potentialul turistic. Cu toate ca Marea Britanie este o tara cu preturi in general peste medie in imobiliar, exista destule cereri din Romania care sa ne faca sa dezvoltam parteneriate cu companii din aceasta tara" a apreciat Vasile Morari.

In Atena, Loial ofera apartamente incepand cu 1.600 euro/mp, pana la 3.900 euro/mp pentru apartamente noi, dar si cu 8.700 euro/mp in apartamentele de lux din Turnul Alb. In Insula Mikonos, vilele de lux, cu suprafete de 250-270 mp, au preturi incepand cu un milion de euro, ajungand la circa 2,5 milioane euro. Pentru Paralia Katerini, apartamentele cu vedere la mare se cumpara la preturi incepand cu 1.400 euro/mp.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro/ target=_blank>Rompres</a>)Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1847 ori