60.000 euro, pretul cerut de clienti pentru apartamentele noi

Luni, 27 Februarie 2012, ora 16:21
2063 citiri
60.000 euro, pretul cerut de clienti pentru apartamentele noi
Apartamente noi

Apartamentul de doua camere, situat neaparat in oras, al carui pret variaza intre 60.000 euro si 80.000 euro, reprezinta locuinta ideala pentru persoanele interesate de achizitionarea unui apartament nou, potrivit unei analize Proiect.biz.

Cele mai multe persoane aflate in cautarea unei locuinte in cadrul unui proiect rezidential nou se indreapta spre apartamentele de doua camere, peste 40% dintre acestea intrand in aceasta categorie.

In clasament, la distanta insa, urmeaza garsonierele, cu 28% din totalul cautarilor, si apartamentele de trei camere, cu 22%. Fiind si cel mai scump tip de apartament, aria cautarilor pentru apartamentele de 4 camere se restrange la aproximativ 1%.

Exista insa in continuare un segment de piata pentru care cautarile se indreapta spre zona de case/vile, 8% dintre cei interesati de proiecte rezidentiale noi dorind un astfel de imobil.

In ceea ce priveste bugetul pe care un potential cumparator il aloca pentru o locuinta intr-un ansambu rezidential nou, cei mai multi, peste 50%, au prevazut intre 40.000 si 80.000 euro. O cincime din aceasta piata trece insa peste aceasta medie si aloca peste 80.000 euro pentru o locuinta noua.

O majoritate covarsitoare, peste 90% dintre persoanele aflate in cautarea unei locuinte inclusa intr-un proiect rezidential nou, isi doreste ca noul imobil sa se afle in oras. Avantaje precum amplasarea intr-o zona mai putin circulata sau apropierea de natura nu cantaresc atat de mult, locuintele aflate in oras dominand clar in topul preferintelor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vanzare apartamente noi, #piata apartamente noi, #apartamente noi 2 camere , #Apartamente noi