1.200 de apartamente noi la Obor

Joi, 19 Iunie 2008, ora 23:43
6572 citiri
1.200 de apartamente noi la Obor

Dezvoltatorul de proiecte imobiliare Atlas Estates va construi 1.200 de apartamente in zona Garii Obor din Bucuresti.

Compania Atlas Estates a anuntat acest proiect dupa ce s-a finalizat procesul de demolare a fostei fabrici de ulei Solaris, aflata in zona Garii Obor din Capitala. Proprietatea Solaris, de aproximativ 32.000 de metri patrati, a fost achizitionata in decembrie 2006, iar pe terenul ramas liber se va ridica noul ansamblu rezidential. Acesta va cuprinde aproximativ 1.200 de apartamente si va oferi o serie de facilitati: pozitionare centrala, spatii verzi largi, numeroase locuri de parcare si paza. “Proiectul va raspunde cererii de pe piata rezidentiala si estimam ca se va derula pe o perioada de patru ani de la data inceperii constructiei.

Ne propunem sa demaram lucrarile in prima parte a anului viitor”, a spus Libby Wiezman, country manager al Atlas Estates pentru Romania.

In Romania, Atlas detine trei proprietati: hotelul Golden Tulip de pe Calea Victoriei, clasificat la 4 stele, teren cu o suprafata de aproximativ 100.000 mp in zona Pipera, situat in spatele Scolii Americane, care a fost achizitionat in vederea dezvoltarii unui proiect mixt, preponderent rezidential, precum si terenul aferent fostei fabrici de ulei Solaris, pe care se va construi acest ansamblu rezidential cu 1.200 de apartamente.