Bucurestenii vor locuinte mai ieftine de 50.000 de euro

Marti, 24 Iulie 2012, ora 14:16
1411 citiri
Bucurestenii vor locuinte mai ieftine de 50.000 de euro

Bucurestenii cauta apartamente din ce in ce mai ieftine, de maximum 50.000 de euro, in detrimentul celor spatioase, achizitionate mai ales prin credit bancar, dar si cu banii pe loc, se arata intr-un studiu al companiei imobiliare Ozone Homes.

Studiul, realizat in perioada 13 - 15 iulie 2012 la targul Project Expo, arata ca 35% dintre respondenti doresc locuinte sub 50.000 de euro, 26% prefera ratele la dezvoltator pentru a obtine o dobanda avantajoasa si 20% dintre respondenti au fost dispusi sa cumpere locuinta cu plata integrala in cadrul targului. 44% dintre cei intervievati ar opta pentru credit bancar.

Principalul motiv care i-a impiedicat pe cumparatori sa opteze pentru o locuinta pana la momentul targului a fost, potrivit unui procent de 60% dintre respondenti, amplasamentul respectivei proprietati. Se poate observa astfel ca cele mai importante repere in alegerea unei locuinte raman pretul si amplasarea, cu accent pe reducerea cheltuielilor de achizitionare prin rate la dezvoltator sau plata integrala.

O alta tendinta observata in comportamentul de consum al potentialului cumparator a fost atractia pentru oferte si reduceri la produsele principalilor retaileri. Astfel, vizitatorii targului au fost interesati de reducerile oferite de dezvoltatorii imobiliari la achizitionarea electrocasnicelor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#locuinte Bucuresti, #cautare locuinte Bucuresti, #studiu piata imobiliara Bucuresti, #piata imobiliara bucuresti , #Apartamente ieftine