TNI te premiaza cu un teren gratuit pentru casa visurilor tale

Marti, 05 Aprilie 2011, ora 18:12
1938 citiri
TNI te premiaza cu un teren gratuit pentru casa visurilor tale

In cadrul Targului National Imobiliar (TNI) vizitatorii sunt premiati cu peste 50 de publicatii imobiliare gratuite si inscriere gratuita la tombolele organizate in perioada evenimentului si au ocazia sa castige un teren gratuit, pe care sa isi poata construi o casa.

"La Targul National Imobiliar (TNI) toti au de castigat: atat expozantii, cat si vizitatorii. Companiile isi pun in aplicare strategiile Business-to-Business (B2B) si Business-to-Consumer (B2C), avand rezultate pe termen mediu si lung, iar vizitatorii beneficiaza de ofertele promotionale valabile in perioada targului si de foarte multe surprizele, premii si cadouri", declara Adrian BERCEA- Director General BDOBC. 

Companiile si partenerii media au pregatit deja multe surprize si premii pentru cei ce le vor vizita standurile in cadrul TNI, cum ar fi: abonamente la reviste, decoratiuni si vouchere.

Tombolele organizate in perioada expozitiei, premiile si regulamentul de concurs vor fi anuntate incepand cu 1 MAI pe siteul evenimentului www.targimobiliar.eu

Targul National Imobiliar reuneste profesionistii din domeniile imobiliar, financiar-bancar si constructii si ii conecteaza cu potentiali parteneri, investitori, presa de specialitate si end-useri pe durata a patru zile de eveniment.

Editia programata in perioada 26-29 MAI la Palatul Parlamentului promite vizitatorilor prezentarea unor ansambluri rezidentiale in premiera, oportunitati imobiliare, un program extensiv de conferinte, prezentari ale ultimelor tehnologii in materie de constructii si cele mai eficiente sisteme de incalzire a locuintelor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
Dacă ai reușit să economisești o anumită sumă de bani și cauți soluții de a o multiplica, ai ajuns unde trebuie. Totuși, înainte de a lua o decizie, este important să stabilești ce...
#targ national imobiliar, #investitori, #oferte atractive, #ansamblu rezidential , #Ansamblu rezidential