Lakeland este amanat desi finantarea e asigurata

Sambata, 19 Septembrie 2009, ora 12:26
1186 citiri
Lakeland este amanat desi finantarea e asigurata

Spaniolii de la CP Promotora ingheata un proiect de 144 de apartamente, desi au bani sa il faca.

Compania CP International Real Estate, detinuta de spaniolii de la CP Promotora, care urma sa construiasca proiectul rezidential Lakeland din Bucuresti, pentru care obtinuse initial in luna iunie a acestui an un credit de 17 milioane de euro pentru finantarea lucrarilor.

Acum, dezvoltatorul a cerut bancii finantatoare, La Caixia din Spania, sa-i reduca valoarea imprumutului la 3,1 milioane de euro.

Proiectul Lakeland a fost lansat anul trecut, moment in care dezvoltatorii anuntasera investitii de 100 de milioane de euro pe piata autohtona pentru urmatorii ani, din care 25 de milioane de euro pentru ansamblu rezidential, care prevedea constructia a 144 de apartamente, pe 15 etaje si cu trei nivele de parcari subterane. (A.G.) 

 

#dezvoltatori, #imobiliare, #lakeland, #locuinte, # amanare , #Ansamblu rezidential

Curs valutar

1 EUR = 4.9771 RON

0.0001

1 USD = 4.6535 RON

0.0132
  1. Criza economică face noi victime în România. Sute de persoane își pierd locurile de muncă
  2. Joburi de vară pentru studenți. În ce domeniu te poți angaja în vacanță
  3. Decizie importantă a ICCJ cu privire la preavizul la concediere. Ce trebuie să știe angajații aflați în această situație
  4. Criză majoră pe piața locurilor de muncă la stat. Procentul infim de tineri care aleg să fie bugetari și problemele care îi îndepărtează de sistem