Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cel dintai proiect low-cost: 900 de euro/mp

Cel dintai proiect low-cost: 900 de euro/mp
Cel de-al doilea proiect anuntat se va ridica in vecinatatea Politehnicii, in zona Semanatoarea. Cuprinde 500 de unitati locative, cu o suprafata construita de 50.000 de metri patrati. Valoarea proiectului este de 30 de milioane de euro. Cele doua proiecte vor fi lansate oficial in lunile septembrie-octombrie ale acestui an.

"Proiectul din Titan se adreseaza segmentului mediu inferior, iar cel din zona Semanatoarea are ca target de cumparatori segmentul mediu superior", a spus Valentin Visoiu, presedintele Conarg. Un alt proiect care va fi lansat in primavara anului viitor se va ridica in zona Baneasa. Terenul, cu o suprafata de 12.000 de metri patrati, urmeaza a fi achizitionat. "Probabil va fi un proiect mixt, birouri cu rezidential. Va demara la jumatatea anului viitor", a mai spus Visoiu.

Aceasta initiativa vine dupa ce, pentru proiectul Quadra Place din zona Politehnicii, care cuprinde 344 deapartamente, conducerea companiei a anuntat ca lucrarile sunt finalizate. Pina in octombrie vor fi predate toate unitatile locative. Pretul mediu pentru apartamentele din acest ansamblu rezidential a fost de 1.100 deeuro/metru patrat construit. "Au ramas la vanzare doar patru penthouse-uri, dintr-un total de 19, iar pretul acestora este de 1.450 de euro/mpc", a spus Beatrice Dumitrascu, Head of Project la Eurisko, compania care promoveaza proiectul.

Investitia totala a fost de 32 de milioane de euro. Compania Conarg, specializata in constructii, a infiintat in 2006 Conarg Real Estate, subsidiara pentru derularea investitiilor pe piata imobiliara. Conarg are un volum anual de afaceri de peste 28 de milioane de euro.

Continuarea in <a href=http://www.cotidianul.ro/index.php?id=12414&art=32480&cHash=241bb27fb1>Cotidianul</a>

<b>Bloombiz</b>Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 784 ori