Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Axa Grup: investitie de peste 6 milioane de euro intr-un ansamblu rezidential de lux

Axa Grup: investitie de peste 6 milioane de euro intr-un ansamblu rezidential de lux

Axa Grup va investi 6,2 milioane de euro pentru construirea unui ansamblu rezidential cu 33 de apartamente de lux in zona Padurii Baneasa iar lucrarile de constructie vor fi demarate in luna martie a acestui an, a anuntat azi compania. Viitorul ansamblu rezidential Ambra Residence, dezvoltat de Axa Grup in zona Pipera urmeaza sa fie finalizat la sfarsitul anului 2010. Proiectul va cuprinde o cladire exclusivista de 5 etaje care va cuprinde 33 de apartamente de lux si 39 de locuri de parcare. Apartamentele sunt cu 2,3 si respectiv 4 camere, iar suprafata totala a spatiilor pentru locuit variaza intre 86,3 mp si 160,15 mp.


Potrivit companiei, la parter se va afla receptia, zona de asteptare, scara principala si accesul la ascensor, spatiu pentru administratie si paza dar si cinci apartamente, fiecare dispunand de cate o terasa.


Etajele 1,2,3 si 4 vor cuprinde fiecare cate sase apartamente pe nivel, dispuse in jurul unui hol central si vor fi deservite de scara principala si de un ascensor pentru 6 persoane. La etajul 5 vor fi amplasate doua apartamente si doua penthouse-uri.


Apartamentele au fost deja puse catre vanzare prin intermediul Agentiei Axa Estate Studio, opt dintre ele fiind deja rezervate, sustin dezvoltatorii proiectului. In portofoliul companiei se mai afla si proiectul B28, un ansamblu de 28 de apartamente de lux din zona rezidentiala Baneasa - Iancu Nicolae.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1327 ori