Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Adama vrea sa construiasca un cartier de lux in centrul Bucurestiului

Adama vrea sa construiasca un cartier de lux in centrul Bucurestiului

Compania de investitii imobiliare Adama a semnat un acord de achizitionare a unui teren de circa 10.926 de metri patrati in cetrul Bucurestiului, pentru 15,3 milioane de euro, a informat marti editia online Globes.Compania intentioneaza sa ridice un cartier de lux de circa 400 de locuinte, cu o suprafata totala de 60.000 de metri patrati, in urma unei investitii de aproximativ 60 de milioane de euro.

Adama este implicata in Romania, in prezent, in constructia a 17 proiecte imobiliare rezidentiale si comerciale, care totalizeaza 5.400 de locuinte si 48.000 de metri patrati de spatiu comercial.

Compania imobiliara Adama a anuntat la finele lui octombrie ca va incepe lucrarile de constructii pentru 1000 de apartamente dintr-un ansamblu rezidential din cartierul Pipera, 400 de locuinte la Brasov si alte 600 la Bacau. Societatea vrea sa investeasca, in Romania, inca 600 de milioane de euro, atingand astfel un miliard de euro.

De asemenea, Adama va investi 40 milioane euro constructia unui imobil de birouri, de 40.000 de metri patrati, in cartierul Pipera, lucrarile urmand sa inceapa in primul trimestru din 2007.

Adama, prezenta in Romania din 2004, este o companie de investitii imobiliare care apartine unui grup de investitori din Statele Unite, atat investitorii privati cat si fonduri de investitii cu venituri globale ce depasesc trei miliarde de dolari.

Bloombiz

(Sursa: NewsIn)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 944 ori