Murgeanu: Prima locuinta ANL va fi vanduta intr-o luna

Sambata, 30 Mai 2009, ora 10:59
2702 citiri
Murgeanu: Prima locuinta ANL va fi vanduta intr-o luna

Secretarul de stat din Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei (MDRL) Razvan Murgeanu a declarat, vineri, la Galati, ca primele apartamente ANL vor fi vandute efectiv in aproximativ o luna, dupa ce administratiile locale vor trece aceste locuinte din domeniul public in domeniul privat, potrivit Newsin.

"Legea a fost publicata in Monitorul Oficial, dar e o problema acolo. Nu poti sa vinzi locuinta sub pretul de cost pe care il ai la beneficiarul primar, care este administratia locala. De fapt, ce se face? Se trece din domeniul public in domeniul privat si dupa aceea se poate vinde. Sunt doua etape", a explicat secretarul de stat din MDRL.

Intrebat cand ar putea fi vanduta efectiv primul apartament ANL, Razvan Murgeanu a raspuns: "Cred ca intr-o luna, cam asa ar trebui".

Secretarul de stat din MDRL, Razvan Murgeanu, a semnat, vineri, la Galati, un contract de finantare in valoare de 600.000 de euro de la UE, pentru reabilitarea unei scoli gimnaziale din municipiu. Investitia se va derula pe o perioada de 12 luni.

Cu cât s-ar putea vinde mielul de Paște anul acesta. Ministrul Agriculturii: ”Nu pot să influenţez piaţa”
Cu cât s-ar putea vinde mielul de Paște anul acesta. Ministrul Agriculturii: ”Nu pot să influenţez piaţa”
Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a declarat sâmbătă, 23 martie, că, de sărbătorile pascale, fermierii vor vinde carnea de miel la un ”preţ decent”, care să le acopere cheltuielile...
#anl, #locuinte, #murgeanu, #pret, #vanzare , #ANL