Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

ANL va incepe procedura de contractare a 183 de locuinte cu credit ipotecar

ANL va incepe procedura de contractare a 183 de locuinte cu credit ipotecar
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va incepe procedura de contractare a 183 de locuinte cu credit ipotecar in Sectoarele 2 si 6 din Bucuresti, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor Constructiilor si Turismului.

In amplasamentul din Str. Intrarea Godeni nr. 16, Sector 6, Bucuresti (in vecinatatea Lacului Morii) se va construi un ansamblu de 100 apartamente dispuse in opt imobile cu regim de inaltime P+1E+M (partial P+2E+M). In aceasta zona vor fi realizate 17 garsoniere, 12 apartamente cu doua camere, 61 apartamente cu trei camere si 10 apartamente cu patru camere.

Potrivit sursei citate, proiectul prevede si amenajarea a 124 locuri de parcare, precum si a unor spatii verzi publice, locuri de joaca, alei carosabile, trotuare, spatii pentru gunoi si anexe.
De asemenea, Agentia Nationala pentru Locuinte va construi in amplasamentul din Str. Maior Vasile Bacila nr. 28 - 30, sector 2, Bucuresti un numar de 83 apartamente (38 garsoniere si 45 apartamente cu doua camere) intr-un bloc cu doua tronsoane si regim de inaltime S+P+3E, S+P+3E+M.

Noul ansamblu de locuinte va fi situat in partea de nord-est a Municipiului Bucuresti.
Solicitantii pot depune la Registratura Agentiei Nationale pentru Locuinte, pana pe 30 ianuarie 2007, declaratiile notariale si certificatele de solvabilitate emise de banca, se mentioneaza in comunicat.

Pentru contractarea unui apartament in unul din aceste amplasamente solicitantii trebuie sa fie inregistrati in baza de date a Agentiei Nationale pentru Locuinte si sa fie declarati solvabili de catre bancile cu care Agentia a incheiat conventii in scopul finantarii constructiei locuintelor cu credit ipotecar.

De asemenea, la sediul Agentiei Nationale pentru Locuinte, Sala Multifunctionala, este organizata in perioada 18 decembrie 2006 - 15 ianuarie 2007 o expozitie de prezentare a acestor locuinte in cadrul careia solicitantii din baza de date a Agentiei Nationale pentru Locuinte care opteaza pentru aceste amplasamente vor primi adeverinte catre banca finantatoare precum si formularul de declaratie in baza careia se va calcula punctajul.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 938 ori