Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

ANL: licitatie pentru construirea a 152 apartamente

ANL: licitatie pentru construirea a 152 apartamente

Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va atribui prin licitatie deschisa trei contracte in valoare de 26,4 milioane lei fara TVA pentru proiectarea si executia a 152 de apartamente pentru tineri destinate inchirierii, in Bucuresti, Hunedoara si Constanta, potrivit NewsIn.

Astfel, potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), in Bucuresti vor fi realizate 48 de apartamente in patru tronsoane (S+P+2E+M), printr-o investitie estimata de 9,45 milioane lei fara TVA.

In judetul Hunedoara, municipiul Petrosani vor fi construite 40 de apartamente, realizate in doua tronsoane (P+3E+M), in urma une investitii de peste sase milioane lei fara TVA.

Alte 64 apartamente in patru tronsoane (S+P+3E) vor fi realizate in judetul Constanta, Comuna Cumpana, iar costul estimat de ridica la peste 10,9 milioane lei fara TVA.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1855 ori
Citeste mai multe despreanl locuinte apartamente