Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

ANL incepe contractarea a 360 locuinte in Cartierul Brancusi

ANL incepe contractarea a 360 locuinte in Cartierul Brancusi

Agentia Nationala pentru Locuinte va construi 360 apartamente prin credit ipotecar in cinci blocuri din Cartierul Brancusi, procedura de contractare a locuintelor urmand sa fie demarata pe 29 februarie, se arata intr-un comunicat remis, joi, de ANL.

Potrivit comunicatului, incepand cu 29 ianuarie va fi inceputa procedura de contractare a locuintelor cu credit ipotecar din Cartierul Brancusi, Drumul Taberei.

Astfel, ANL va construi 360 apartamente prin credit ipotecar in cinci blocuri, din care 126 apartamente cu 1 camera, 147 apartamente cu 2 camere, 87 apartamente cu 3 camere. Cele cinci blocuri cu patru etaje sunt compuse din doua, patru si cinci tronsoane. Cartierul se va construi etapizat in partea de Vest a Municipiului Bucuresti, la extremitatea cartierului Drumul Taberei, fiind marginit la Nord de Bd. Timisoara, la Est de Str. Valea Oltului si la Sud de Str. Valea Doftanei.

Pentru cei interesati va avea loc in perioada 29 februarie-9 ianuarie o expozitie de prezentare a acestor locuinte organizata in Sala Multifunctionala, de la sediul Agentiei Nationale pentru Locuinte din Bd. Unirii, nr 63. Programul expozitiei va fi de luni pana joi intre orele 9.00 si 16.00, iar vineri intre 9.00 si 13.00. Locuintele pot fi contractate de care persoanele inscrise in baza de date ANL care au certificatul de solvabilitate de la bancile cu care Agentia a incheiat conventii in scopul finantarii constructiei de locuinte cu credit ipotecar. Declaratiile notariale si certificatele de solvabilitate emise de banca se vor depune de catre solicitantii interesati pana in data de 23 februarie, ora 14:00, la Registratura ANL.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 950 ori