Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

ANL construieste apartamente in Bistrita

ANL construieste apartamente in Bistrita

Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) organizeaza o licitatie deschisa pentru constructia unui bloc de 64 de locuinte in Bistrita-Nasaud in orasul Beclean, proiect pentru care va fi alocata suma de aproximativ 9 milioane lei, potrivit unui anunt al institutiei, preluat de NewsIn.

Astfel, ANL cauta firme pentru realizarea lucrarilor de proiectare (proiect tehnic, documentatia pentru obtinerea autorizatiei de construire, detalii de executie si asistenta tehnica), precum si pentru executia tehnica la respectivul obiectiv de investitii.

Contractul prevede constructia a 64 de apartamente, in trei tronsoane cu un regim de inaltime S+P+3E, care va avea o durata de 15 luni de la data atribuirii contractului.

ANL impune conditia ca cifra de afaceri medie pe ultimii trei ani a agentilor economici care participa la aceasta licitatie sa fie de minimum 17.668.000 lei, iar numarul angajatilor proprii folositi pentru executia lucrarilor, care se regasesc in nomenclatorul personalului muncitor pe meserii si categorii, trebuie sa fie cel putin egal cu 60.

Printre cerintele ANL
, se afla si cea potrivit careia executantul trebuie sa fi indeplinit in ultimii cinci ani, calculati de la data depunerii ofertei, a unui contract cu o valoare de aproximativ 6.183.800 lei (fara TVA).

Potrivit anuntului agentiei, termenul limita pentru depunerea ofertelor este data 10.11.2009, ora 10.00, iar deschiderea ofertelor se va efectua in aceeasi data, incepand cu ora 11.00. Contractul se va atribui firmei care a avut cea mai avantajoasa oferta din punct de vedere economic.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2365 ori
Citeste mai multe despreanl apartamente bistrita bloc licitatie