Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

ANL a demarat procedura de contractare prin credit ipotecar a 70 de locuinte din Galati

ANL a demarat procedura de contractare prin credit ipotecar a 70 de locuinte din Galati
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) a inceput procedura de contractare prin credit ipotecar a 70 de locuinte din municipiul Galati, acestea fiind situate in amplasamentul Drumul de Centura - Micro 17."Ansamblul de locuinte este constituit din 14 locuinte individuale si patru blocuri de locuinte tip IRIS, cu regim de inaltime P+2E+3E partial si subsol tehnic, cuprinzand cate 14 apartamente fiecare", se arata in comunicat.


Planurile apartamentelor vor fi prezentate de catre ANL intr-o expozitie, la sediul propriu din Galati, in perioada 16 aprilie -  30 mai. In perioada mentionata se vor elibera adeverintele pentru banca si se vor depune certificatele de solvabilitate si declaratiile notariale.Potrivit datelor Agentiei Nationala pentru Locuinte, persoanele care doresc sa contracteze o locuinta in acest amplasament trebuie sa fie inscrise in baza de date ANL si sa urmeze procedura de contractare lansata de agentie.La sfarsitul lunii februarie, Agentia Nationala pentru Locuinte a demarat procedura de contractare prin credit ipotecar a 60 de apartamente in Piatra Neamt dupa ce recent folosise acelasi procedeu pentru contractarea a peste 240 de apartamente in Navodari, Ploiesti, Bucuresti si Campina.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2229 ori