Ultima strigare la proiectul din liziera padurii Baneasa

Marti, 07 Noiembrie 2006, ora 13:48
1218 citiri

Modelul ofertelor denumite "ultimul minut" in turism, valabile pentru cei care cumpara un bilet pentru completarea locurilor ramase libere la agentii poate fi aplicat si in domeniul imobiliar unde oportunitatile de acest fel apar la achizitionarea ultimelor apartamente din imobile a caror unicitate este data de zonele in care se executa si de suprafetele generoase oferite, informeaza un comunicat de presa remis cotidanului online BaniiNostri.ro de agentia imobiliara Perfect Casa.Apartamentele deosebite, specifice "ultimului minut" se regasesc si in proiectul dezvoltat de catre investitorul belgian Belrom International, intr-un loc delimitat la est si la sud de liziera padurii Baneasa. Investitia in valoare de peste 1,5 milioane de euro consta in construirea unui imobil format din parter si 2 nivele, cu 10 apartamente, compartimentate pe 2, 3 si 4 camere. Suprafata construita este de 1600 de mp, data de finalizare fiind luna februarie 2007.

Apartamentele au suprafete cuprinse intre 70 si 244 mp, iar cele mai spatioase dintre ele se vor construi la mansarda.

Toate apartamentele au vedere spre zona verde a lizierei, iar privelistea va fi pusa in valoare prin suprafete vitrate si terase. In plus, pentru asigurarea luminii naturale in incaperile situate pe latura nordica s-au prevazut pereti oblici cu orientare spre vest.

Proiectul include si executia de garaje, boxe si curte privata. Vecinatatea padurii nu ridica probleme de siguranta, deoarece aleile ce marginesc cartierul in care este situat imobilul sunt supravegheate permanent de camerele de luat vederi, apartinand institutiilor de stat din zona. Apartamentele vor fi prevazute cu instalatii interioare complete si utilitati.

"Ultimele apartamente disponibile sunt de 2 si 4 camere, cu suprafete construite cuprinse intre 70 si 210 metri patrati. Pretul este de 1000 de euro pe metru patrat si este avantajos, fiind vorba de o zona linistita si plina de verdeata unde cu greu se mai pot achizitiona, in prezent, asemenea locuinte, cererea depasind cu mult oferta", a declarat Simona Costache, Director al agentiei imobiliare Perfect Casa.

Banii Nostri