Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Proiect imobiliar de doua milioane euro in Baneasa

Proiect imobiliar de doua milioane euro in Baneasa

Un grup de investitori straini vor construi in zona Iancu Nicolae din Bucuresti un imobil cu cinci nivele si 18 apartamente, pentru care va investi doua milioane euro, care se va finaliza in toamna acestui an, anunta un comunicat remis marti de agentia imobiliara Perfect Casa.

Proiectul se numeste Tresident si se afla in curs de desfasurare in zona Iancu Nicolae - Baneasa din capitala. Investitorii vor construi un imobil cu subsol, parter si cinci nivele, iar cladirea va avea 18 apartamente, dintre care 14 vor fi single, iar patru vor fi de tip duplex.

Cu o suprafata construita de 2.821 metri patrati, imobilul are ca termen de finalizare luna octombrie 2007, iar investitia va fi de doua milioane euro, precizeaza comunicatul agentiei Perfect Casa, care promoveaza acest proiect.

Cele 14 apartamente simple vor avea cate trei camere si 95 de metri patrati, iar apartamentele de tip duplex vor fi de patru camere cu o suprafata de 177 metri patrati. Proiectul prevede si amenajarea unei parcari subterane cu 37 de locuri.

Primele apartamente se vor vinde la pret promotional, intre 1.100 si 1.500 euro pe metru ptrat, in functie de etaj, numar de camere si suprafete. Aceasta perioada de promotie va dura pana in martie, iar apoi pretul pe metru patrat va fi cu 5-10% mai mare.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 909 ori