Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Nuferilor Residence, un proiect de 1,4 milioane de euro

Nuferilor Residence, un proiect de 1,4 milioane de euro
Compania romano-daneza Zare Development va dezvolta in zona de nord a Bucurestiului un imobil de locuinte cu 19 apartamente, proiect estimat la 1,4 milioane euro, a anuntat luni agentia imobiliara Perfect Casa, promotorul proiectului. Imobilul, denumit Nuferilor Residence, va avea o suprafata construita de 1.500 de metri patrati, dispusa pe parter, trei nivele a cate 300 mp si o mansarda de 180 mp si va fi construit in apropierea Pietei Presei Libere si a Parcului Herastrau.
Cladirea va cuprinde apartamente de 2, 3 si 4 camere cu suprafete cuprinse intre 53 si 140 metri patrati. Proiectul include si 16 locuri de parcare situate la subsolul cladirii de aproximativ 450 mp.

Lucrarile de constructie vor incepe in luna octombrie, finalizarea fiind preconizata pentru luna decembrie 2007. "Proiectul se adreseaza clasei medii, primele apartamente se vor vinde la un pret cuprins intre 900 euro si 1.000 euro pe metru patrat, in functie de etaj", a declarat Simona Costache, director al agentiei imobiliare.

Zare Development este detinuta in proportie de 90% de investitori danezi, iar Nuferilor Residence este primul proiect imobiliar al companiei pe piata romaneasca. "Compania a fost infiintata pentru a realiza investitii imobiliare in Romania, iar in perioada urmatoare vor fi anuntate si alte proiecte, in functie de evolutia pietei", a spus Costache.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1317 ori