Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Up Romania si Reteaua de sanatate REGINA MARIA sustin companiile mici si mijlocii oferind acces la servicii medicale de calitate, in conditii preferentiale

Up Romania si Reteaua de sanatate REGINA MARIA sustin companiile mici si mijlocii oferind acces la servicii medicale de calitate, in conditii preferentiale


Prin intermediul Up Achizitii, Up Romania si REGINA MARIA pun la dispozitia companiilor mici si mijlocii singura gama de abonamente medicale dedicata afacerilor aflate la inceput de drum.

Oferta cuprinde 3 tipuri de pachete de servicii medicale, special concepute pentru a acoperi nevoile oricarei afaceri: IMM Plus, IMM Optim sau IMM Ultra.

In platforma Up Achizitii, costurile pentru abonamente pot ajunge la 3 euro/luna/angajat, in functie de numarul de angajati ai companiei si de pachetul medical ales.

Abonamentele cuprind servicii de medicina muncii, controale medicale, un set anual de analize, precum si discount-uri la investigatii si analize.

"De 23 de ani, la REGINA MARIA oferim solutii personalizate de preventie si tratament atat pentru marile companii, cat si pentru IMM-uri, start-up-uri si abonati individuali. Pentru segmentul de IMM-uri si start-up, credem in necesitatea unui demers educativ, pentru a atrage atentia asupra importantei preventiei si a efectului pozitiv pe care il au abonamentele atat in viata angajatilor, cat si in dezvoltarea afacerii. Ne bucuram sa fim parteneri Up Achizitii, oferind servicii de inalta calitate la preturi preferentiale", a spus Georgiana Andrei, Corporate Sales Director in cadrul Retelei de sanatate REGINA MARIA.

In prezent, platforma www.up-achizitii.ro raspunde nevoilor clientilor sai prin cele 8 categorii de produse si servicii, 9 furnizori integrati si peste 1.000 de produse si servicii disponibile deja, in doar cateva luni din momentul lansarii conceptului de piata din Romania.

Din punct de vedere al tehnologiei, acesta este o platforma digitala cu functii de e-commerce, special conceputa pentru companiile mici si mijlocii pentru care furnizorii buni sunt greu de gasit, preturile bune sunt acordate la volume de afaceri importante, iar timpul este, poate, cea mai pretioasa resursa.

"Sanatatea si calitatea vietii angajatilor romani este in centrul solutiilor Up Romania. De mai bine de 15 ani, sute de mii de salariati romani folosesc tichetele si cardurile de masa Up Romania care ii ajuta sa aiba o alimentatie echilibrata in timpul orelor de lucru. Iata ca acum, impreuna cu REGINA MARIA, sprijinim companiile mici si mijlocii sa ofere acces oamenilor din echipa lor la servicii medicale de calitate, incurajand astfel preventia si contribuind la o stare de sanatate mai buna a acestora. Prin platforma Up Achizitii, IMM-urile vor putea achizitiona servicii medicale de baza pentru angajatii lor, la preturi negociate si accesibile", a spus Elena Pap, CEO-ul Up Romania.

Platforma www.up-achizitii.ro negociaza pentru companiile mici si mijlocii din Romania ofertele de produse si servicii, de la parteneri de top.

In prezent, in platforma sunt disponibile produse de birotica si papetarie, apa, cafea, produse de curatenie, servicii de curierat, produse si servicii IT & C, servicii de consultanta juridica, dar si carduri de combustibil sau beneficii extrasalariale (precum carduri de masa, carduri cadou sau abonamente pentru servicii medicale).

Up Achizitii simplifica achizitiile afacerilor mici si mijlocii. Totul este mai simplu deoarece contul se poate face gratuit, pe loc, rapid - prin completarea contractului si plasarea comenzii fara a te deplasa la sediul companiei, dar si avantajos datorita preturilor preferentiale si a ofertelor periodice propuse clientilor si prospectilor.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1934 ori