Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Topului National al Firmelor Private din Romania: Premii pentru oamenii de afaceri cu performante

Topului National al Firmelor Private din Romania: Premii pentru oamenii de afaceri cu performante
Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), in parteneriat cu Camera Deputatilor si "Oameni si Companii", premiaza cel mai performante companii din tara in cadrul evenimentului "Topul National al Firmelor Private din Romania - TOP 2013", cel mai amplu eveniment anual dedicat mediului de afaceri cu capital privat din Romania.

"Pe baza rezultatelor financiare declarate in bilantul contabil incheiat la 31 decembrie 2013, un numar de 605.646 companii au fost luate in calcul la realizarea celei mai ample, riguroase si detaliate analize a performantelor mediului de afaceri din Romania" a declarat Prof.univ.dr. Ovidiu Nicolescu, presedintele CNIPMMR.

Principalele criterii de selectie au fost prezenta capitalului privat, profitabilitatea, conditia de a avea minimum un angajat si o cifra de afaceri mai mare decat profitul brut.

"Doresc sa felicit societatile pentru ca au reusit sa deruleze afacerile in conditii de performanta, ca au reusit sa furnizeze in continuare produse si servicii, sa mentina si / sau sa creasca numarul de locuri de munca din firmele pe care le manageriaza, sa plateasca taxe si impozite absolut necesare functionarii societatii romanesti", a adaugat Prof.univ.dr. Ovidiu Nicolescu.

Aflat la a XXII-a editie, evenimentul este inclus in campania "Saptamana europeana a IMM-urilor", editia 2014, coordonata de catre Directia Generala Intreprinderi si Industrie a Comisiei Europene. Topul National al Firmelor Private din Romania se bucura de recunoastere la nivel european si international, in cele mai inalte foruri ale organizatiilor patronale de profil, Uniunea Europeana a Artizanatului si a Intreprinderilor Mici si Mijlocii - UEAPME si Asociatia Mondiala a Intreprinderilor Mici si Mijlocii - WASME.

La festivitatea de premiere a acestui eveniment, organizat pe 28 octombrie la Palatul Parlamentului, Sala Al.I.Cuza, sunt invitati peste 800 de reprezentanti ai celor mai performante companii cu capital privat din Romania, ai autoritatilor locale si mass mediei. Invitat special este dl. Peter Faross, secretar general al Uniunii Europeane a Artizanatului si a Intreprinderilor Mici si Mijlocii (UEAPME).

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 4041 ori
Citeste mai multe despreCNIPMMR premiere firme top firme 2013