Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

RisCo introduce date financiare din 2011 cu privire la firmele din Romania

RisCo introduce date financiare din 2011 cu privire la firmele din Romania


RisCo reprezinta cel mai rapid sistem de verificare a firmelor pe Internet, ce pune la dispozitie sapte tipuri de rapoarte cu date despre situatia financiara si juridica a firmelor.

De acum,persoanele care doresc sa-si verifice partenerii de afaceri pe Internet pot apela la rapoartele Rating Financiar si Limite Plati la Termen, care contin si datele bilantiere din primul semestru al anului 2011.

Astfel, cele doua rapoarte furnizeaza informatii referitoare la Cifra de Afaceri, Profitul Net si Numarul de angajati ai firmei verificate, valabile pentru anii 2008, 2009, 2010 si primul semestru al anului 2011.

De asemenea, in cadrul rapoartelor Rating Financiar si Limite Plati la Termen sunt disponibile si datele bilantiere ale firmelor din Romania, pana la data de 30 iunie 2011: Active Imobilizate, Active Circulante, Datorii pe termen scurt, Datorii pe termen mediu si lung, Capitaluri proprii si Contul de Profit si Pierdere.

Ratingul Financiar reprezinta o analiza detaliata a situatiei financiar-contabile a unei firme, care reflecta probabilitatea ca in urmatoarele 6 - 12 luni firma respectiva sa isi poata plati obligatiile fata de partenerii comerciali si institutiile de credit.

Raportul Limite Plati la Termen indica sumele maxime care pot fi acceptate pentru plata facturilor la termen sau platile cu bilete la ordin si cecuri.

"Ambele rapoarte contin datele bilantiere ale firmei verificate si reprezinta un instrument necesar atat distribuitorilor, furnizorilor sau producatorilor, cat si firmelor care doresc sa cunoasca situatia financiara a clientilor si a partenerilor de afaceri", a declarat Dragos Cabat, Managing Partner Financial View Media Services.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 3949 ori