Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

IMM Forum: Cel mai complex eveniment B2B adresat mediului privat

IMM Forum: Cel mai complex eveniment B2B adresat mediului privat


Romexpo si Camerele de Comert si Industrie din Romania organizeaza IMM Forum, in perioada 06 - 08 martie 2013.

Evenimentul isi propune sa ajute la simplificarea si imbunatatirea cadrului de reglementare, facilitarea accesului la finantare si incurajarea spiritului inovator al IMM-urilor si cresterea competitivitatii acestora, prin crearea unei platforme de discutii intre toti reprezentantii sectorului IMM-urilor din Romania si autoritatile din domeniu.

Editia din acest an va fi complexa, fiind destinata atat antreprenorilor cu experienta cat si celor aflati la inceput de drum, in cautarea de noi tendinte sau strategii eficiente de business.

Special pentru acest public, IMM Forum va pregati o serie de workshop-uri, seminarii si dezbateri cu experti din domeniu, in vederea dezvoltarii dialogului si stabilirii de noi parteneriate intre IMM-uri, banci, fonduri de garantare si firme de consultanta.

Dintre temele inscrise in agenda evenimentului din acest an mentionam: "Agentiile imobiliare - motorul sectorului imobiliar?", eveniment sustinut de Agentie.net si "Informarea legislativa, o provocare pentru IMM-uri" - Lex Navigator. De asemenea, vor mai sustine prezentari: SACE - companie specializata in managementul creditelor- Italia, Best Jobs.ro, Efin.ro si AMCOR.

Deschiderea oficiala a IMM Forum 2013 va avea loc miercuri, 06 martie si se va desfasura in prezenta Domnului Varujan Vosganian, Ministrul Economiei, a reprezentantilor Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, ROMEXPO si a numeroase oficialitati de stat.

Cu ocazia zilei de 8 Martie, IMM Forum va sarbatori Femeia Antreprenor printr-o serie de evenimente dedicate. Acestea vor avea in vedere atat recunoasterea contributiilor femeilor manager in cadrul IMM-urilor, cat si incurajarea antreprenoriatului feminin.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 3295 ori