Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Economia Azi. Optiuni si oportunitati pentru IMM-uri

Economia Azi. Optiuni si oportunitati pentru IMM-uri
Seria de noua evenimente "Economia Azi. Optiuni si oportunitati pentru IMM-uri" dezvoltata si organizata de Doingbusiness.ro isi propune sa ajunga la segmentul IMM din Romania, mergand in Bucuresti si 8 dintre cele mai mari orase din tara.

Evenimentul este organizat pe un format de tip dezbatere, punandu-se foarte mult accentul pe interactivitatea dintre vorbitori si participanti, moderatorul discutiilor fiind jurnalistul economic Dan Suciu, cu o experienta de peste 18 ani in mass media si institutii guvernamentale.

Targetul fiecarui eveniment il reprezinta comunitatile de afaceri locale dinamice, companii cu cifra de afaceri peste 1 milion EUR.

Participarea este gratuita iar audienta este formata din reprezenanti la nivel de top si middle management ai companiilor de mai sus: directori generali, CEOs, director executivi, administratori, precum si directori operationali, directori financiar-contabili, directori de logistica, juristi, analisti, directori de vanzari, marketing si de HR.

Cele doua sesiuni ale evenimentului de tip dezbatere vor analiza teme actuale pentru mediul de afaceri local si vor fi abordate in doua paneluri de discutie. In prima sesiune sunt dezbatute alternative de finantare a afacerii, in timp ce in a doua sesiune se ofera consultata in materie de consultanta fiscala, financiara si de logistica pentru IMM-uri.

Dezbatarile vor aborda teme precum alternativele de finantare a afacerii prin intermediul produselor bancare, modificarile Codului Fiscal, solutiile integrate pentru protectia afacerii sau bursa ca alternativa de finantare pentru segmentul IMM (listarea pe piata secundara).

Mai multe detalii despre evenimente si actualizari ale agendei pentru fiecare oras se pot gasi pe site-ul oficial: http://evenimente.doingbusiness.ro/economia-azi

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2766 ori