Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Business Challenge: Dinamizarea sectorului IMM-urilor si provocarile antreprenoriatului

Business Challenge: Dinamizarea sectorului IMM-urilor si provocarile antreprenoriatului

In contextul in care in Romania se inregistreaza, la ora actuala, aproape 51.000 de IMM-uri active, avand o pondere de 9% din numarul total de firme si contribuind la valoarea adaugata totala in proportie de 24,5%, sectorul reprezentat de Intreprinderile Mici si Mijlocii constituie un punct fierbinte pe agenda politicilor guvernamentale si europene de relansare a mediului de afaceri.

In aceeasi linie, atat statul cat si mediul privat propun noi instrumente si masuri pentru stimularea infiintarii de start-up-uri, ca parte a strategiei de crestere a culturii antreprenoriale romanesti.

Ambele subiecte vor fi dezbatute pe larg in cadrul conferintei "Business Challenge. Dinamizarea sectorului IMM-urilor si provocarile antreprenoriatului", semnata BusinessMark, ce va avea loc pe 15 octombrie 2015, in Bucuresti, Hotel Raddison Blu.

Evenimentul se bucura si de un workshop interactiv sustinut de Marius Ghenea si Dragos Popescu: iBusinessTestDrive. Workshop-ul se va desfasura pe platforma de simulare BusinessDrive, care va antrena participantii intr-un exercitiu decizional eminamente practic.

"Business Challenge. Dinamizarea sectorului IMM-urilor si provocarile antreprenoriatului" va avea loc pe data de 15 octombrie 2015, in Bucuresti, Hotel Raddison Blu.

Mai multe detalii si inscrieri, pe www.business-mark.ro, la numerele de telefon (+40) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail mihaela.ciobanu@business-mark.ro, office@business-mark.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 13888 ori