Ce oportunitati au IMM-urile din Bucuresti si Ilfov? O noua dezbatere "Economia azi" in Capitala

Miercuri, 08 Mai 2013, ora 15:56
1887 citiri
Ce oportunitati au IMM-urile din Bucuresti si Ilfov? O noua dezbatere "Economia azi" in Capitala

Mediul de afaceri din Bucuresti si judetul Ilfov va fi supus analizei intr-un nou eveniment "Economia azi - Optiuni si oportunitati pentru IMM-uri", organizat de Doingbusiness.ro pe 15 mai, la Bucuresti.

Reprezentantii mediului de afaceri local, manageri si administratori de companii, sunt asteptati sa participe la dezbaterile interactive sustinute in cadrul conferintei, care va avea loc pe 15 mai, de la ora 09.00, la sala Fortuna a Hotelului Intercontinental Bucuresti.

Participantii invitati la eveniment ocupa functii de conducere la companiile din Bucuresti si judetul Ilfov cu au o cifra de afaceri de peste un milion EUR.

Cele doua sesiuni ale conferintei se vor desfasura sub forma de dezbatere si vor analiza teme actuale pentru mediul de afaceri local, abordate de doua paneluri formate din reprezentanti ai managementului din cadrul Allianz-Tiriac Asigurari, Bursa de Valori Bucuresti si Erste Asset Management in prima sesiune, alaturi de Coface Romania, KPMG Romania si DHL Express in cea de-a doua sesiune.

Evenimentul va fi moderat de Dan Suciu, jurnalist economic cu peste 18 ani de experienta in mass media si institutii guvernamentale.

In cadrul celor doua sesiuni, vor fi abordate teme precum: managementul riscului prin asigurare, finantarea IMM prin intermediul bursei (listarea pe piata secundara), solutiile inteligente de cash management sau sistemul privind TVA la incasare.

Cei interesati de eveniment pot afla mai multe detalii si si agenda conferintei pe pagina oficiala de internet a evenimentului http://evenimente.doingbusiness.ro/event/11.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#oportunitati IMM Romania, #dezbateri Economia Azi, #mediu afaceri Bucuresti Ilfov, #conferinta IMM Economia Azi , #IMM Romania