Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Business Challenge, despre dinamizarea sectorului IMM si provocarile antreprenoriatului

Business Challenge, despre dinamizarea sectorului IMM si provocarile antreprenoriatului
IMM-urile reprezinta motorul economiei si sustin o crestere sustenabila. Antreprenorii genereaza in Uniunea Europeana doua treimi din locurile de munca din sectorul privat, iar crearea unui mediu antreprenorial competitiv, promovarea antreprenoriatului si sustinerea IMM-urilor trebuie sa reprezinte prioritati guvernamentale.

In acest sens, BusinessMark initiaza conferinta"Business Challenge. Dinamizarea sectorului IMM-urilor si provocarile antreprenoriatului", eveniment ce va avea loc pe16 octombrie 2014,laBucuresti.

Evenimentul este structurat in doua sesiuni. Prima va avea ca punct central de discutie IMM-urile, iar cea de a doua antreprenorii si initiativele antreprenoriale.

Evenimentul va dezbate teme legate de: strategii guvernamentale si programe de sustinere si dezvoltare a sectorului IMM-urilor, incurajarea investitiilor, obstacole in crearea unui mediu antreprenorial puternic in Romania, schimbarea culturii si imbunatatirea educatiei antreprenoriale, finantarea IMM-urilor, fonduri europene pentru IMM-uri in exercitiul financiar 2014-2020, solutii informatice pentru sustinerea activitatii IMM-urilor, importanta predictibilitatii mediului fiscal, simplificare legislativa si eliminarea birocratiei, cum afecteaza insolventa mediul de afaceri romanesc, cand sa vinzi afacerea si cum sa iti faci un exit profitabil.

Despre toate acestea vor dezbate speakeri, precum:

- Florin Nicolae Jianu, Ministru Delegat pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism, Guvernul Romaniei
- Florin Danescu, Presedinte Executiv Asociatia Romana a Bancilor
- Cristian Parvan, Secretar General, AOAR
- Daniela Marin, National Program Manager, EBRD Small Business Support (SBS) Romania, Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare - BERD
- Gabriel Sincu, Executive Director, Tax Advisory Services, EY Romania
- Oana Stoenescu, Sales Director, Garanti Leasing
- Ramona Ivan, Sef Serviciu factoring, CEC Bank
- Orlando Szasz, Fondator, Renania
- Dragos Petrescu, Proprietar, Trotter Prim - Citty Grill, Citty Cafe, Trattoria Buongiorno, Hanu' Berarilor si Caru' cu Bere
- Alexandru Lapusan, CEO & Founding Partner, Zitec
- Mihai Pop, Manager Transaction Advisory Services, EY Romania
- Sergiu Negut, Managing Partner, Mindit Consulting, Growth Specialist
- Elena Badea, Head of Marketing, EY Romania

"Business Challenge. Dinamizarea sectorului IMM-urilor si provocarile antreprenoriatului" va avea loc vineri, 16 octombrie 2014, la Hotel InterContinental din Bucuresti.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 4106 ori