Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Nicolescu: Evolutia mediului de afaceri, nesatisfacatoare in 2012

Nicolescu: Evolutia mediului de afaceri, nesatisfacatoare in 2012


Sectorul intreprinderilor mici si mijlocii a cunoscut o evolutie nesatisfacatoare in primul semestru din 2012, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, Ovidiu Nicolescu, presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR).

"Evolutia de ansamblu a mediului de afaceri si a sectorului intreprinderilor mici si mijlocii a fost una nesatisfacatoare in primul semestru din acest an, iar procesul de evaluare a tinut cont de patru indici importanti, respectiv: Indicele antreprenorial, Indicele mediului de afaceri, Indicele evolutiei IMM-urilor si Indicele care reflecta aprecierea intreprinzatorilor cu privire la situatia firmei proprii.

In cazul ultimului indice, acesta a inregistrat in semestrul I din acest an o valoare de 4,6 puncte, comparativ cu perioada similara a anului 2011, cand a avut valoarea 19,7", a afirmat Ovidiu Nicolescu.

Acesta a anuntat, totodata, ca Topul National al Firmelor Private din Romania - editie jubiliara XX - TOP 2011 va avea loc pe 2 noiembrie a.c. la Palatul Parlamentului, fiind precedat de o masa rotunda cu tema: "Prioritati politice, economice si sociale pentru relansarea sectorului de IMM-uri in perioada 2013-2016".

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 5599 ori