Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Reminder Programul Kogalniceanu pentru IMM-uri incepe astazi. Descarca Ghidul aplicantului

Reminder Programul Kogalniceanu pentru IMM-uri incepe astazi. Descarca Ghidul aplicantului


IMM-urile care vor sa beneficieze de subventionarea totala a dobanzii unui credit contractat de la o banca si acordarea unei garantii guvernamentale pentru respectivul credit se pot inscrie in programul Mihail Kogalniceanu incepand cu data de 15 aprilie, anunta Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri. Vezi in articol care sunt pasii de urmat pentru a te putea inscrie in program.

Inscrierile in cadrul Programului Mihail Kogalniceanu pentru intreprinderi mici si mijlocii a demarat astazi, iar IMM-urile pot aplica online, incepand cu ora 10.00, pentru a beneficia de subventionarea totala a dobanzii unui credit contractat de la o banca.

Conform anuntului facut de Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri (AIPPIMM), inscrierile se pot face atat de pe site-ul Ministerului Economiei, www.minind.ro, la sectiunea "Accesati Programele pentru IMM-uri finantate de la bugetul de stat", cat si prin intermediul link-ului direct: http://programenationale2013.aippimm.ro.

Citeste mai multe despre Reminder Programul Kogalniceanu pentru IMM-uri incepe astazi. Descarca Ghidul aplicantului pe Avocatnet.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2252 ori