Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Raiffeisen pune la bataie 45 mil. de euro pentru IMM: Care sunt conditiile de finantare

Raiffeisen pune la bataie 45 mil. de euro pentru IMM: Care sunt conditiile de finantare


Raiffeisen Bank si Banca Europeana de Investitii (BEI) au semnat un acord de imprumut in valoare de 45 milioane de euro, destinat finantarii intreprinderilor mici si mijlocii (IMM).

O suma de 30 milioane de euro din acest acord este destinata Raiffeisen Bank Romania, in timp ce Raiffeisen Leasing va primi 15 milioane de euro, anunta un comunicat emis de Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank va finanta astfel IMM-uri cu maxim 250 de angajati, companii medii (care au intre 250 si 3.000 de angajati) si proiecte ale autoritatilor locale din Romania.

In plus, Banca Europeana de Investitii poate cofinanta creditele acordate de Raiffeisen, valoarea cofinantarii putamd sa ajunga la 100% din creditul acordat de banca.

Acordarea acestor linii de finantare are ca scop diminuarea impactului crizei financiare asupra IMM-urilor si a companiilor medii.

Creditele vor fi acordate pe termene medii si lungi.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2910 ori