Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Fondul de Garantare si-a optimizat site-ul pentru mobile. Verifica stadiul dosarului de Credit IMM sau Prima Casa!

Fondul de Garantare si-a optimizat site-ul pentru mobile. Verifica stadiul dosarului de Credit IMM sau Prima Casa!


FNGCIMM si-a lansat la inceputul acestui an un nou site web optimizat pentru dispozitivele mobile (tablete, smartphone), unde utilizatorii vor putea gasi acum mai usor informatii despre creditare si isi pot verifica in timp real parcursul dosarului de credit.

Conform statisticilor, peste jumatate din vizitatorii site-ului utilizeaza telefonul mobil pentru accesarea informatiilor, noua platforma oferind acces rapid din orice navigator web, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Continutul este abordat din perspectiva relevantei pentru publicul tinta: persoane juridice (IMM-uri), persoane fizice si beneficiari publici, iar informatiile de interes general sunt prezentate intr-o maniera sintetica si transparenta.

"Noul site fngcimm.ro catalizeaza strategia de repozitionare a institutiei, de initiere a dialogului direct cu reprezentantii mediului de afaceri, in scopul definirii unor produse de garantare dedicate, adaptate nevoilor specifice sectoarelor economice. Design-ul modern, alaturi de accesul imbunatatit la informatiile legate de produsele sau programele de garantare si consultarea in timp real a procesului operational in care se gasesc dosarele de garantare contribuie la construirea noii imagini a FNGCIMM, cu atribute de dinamism, transparenta si profesionalism", a declarat directorul general al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, Alexandru Petrescu.

Noua interfata de consultare in timp real a bazei de date, pusa la dispozitia beneficiarilor Programului Prima Casa si a companiilor beneficiare ale garantiilor FNGCIMM, completeaza serviciile de consiliere oferite.

Aici poti verifica stadiul in care se afla dosarul tau pentru Prima Casa.


Aici poti verifica stadul in care se afla dosarul de credit IMM solicitat.


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 6522 ori