Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Salonul International de Franciza ''RoFrancize'' la World Trade Center

Salonul International de Franciza ''RoFrancize'' la World Trade Center
Organizat de CHR Consulting in cadrul World Trade Centre Bucuresti, editia secunda a Salonului RoFrancize reuneste 34 de expozanti, comparativ cu un numar de 23 participanti la prima editie. RoFrancize gazduieste anul acesta, in premiera pentru Romania, 6 marci internationale ce au ca strategie pe termen scurt patrunderea pe piata locala: Aion, Dama Service, FasTracKids, Contours Express, RFC, Franchise-Net.Ca urmare a succesului avut la prima editie, multe dintre companiile participante au optat pentru o a doua participare la RoFrancize: Agroland, Bella Italia, TicketCom, CityPaintball, Hirsh, Melibeea, StorEvolution, IMO Advertising, OneBiz Group, Rodipet.Marci cunoscute deja pe piata locala precum: Pronto Wash, Benvenuti, Computer Troubleshooters, Trimage, Benvenuti, BIA, Coka Club, Crestcom, Regatta, Mikit, Chateau Blanc, Say Hello vor expune la Salonul International de Franciza, in vederea recrutarii de potentiali candidati si pentru promovarea conceptului.

In completarea tabloului actorilor ce activeaza in acest sector de activitate, alaturi de francizori expun si consultanti in domeniul francizei (ThinkBig, IMO Franchising Grup, CHR Consulting, Barbadillo Asociados), trusturi de presa Rigier A- Capital (partener media RoFrancize), Camera de Comert si Industrie Bucuresti, prestatori de servicii IT (Best Delivery).


Epozantii sunt din tari precum: Romania, Italia, Grecia, Portugalia, SUA, Austria, Spania; cu profil de activitate in domenii variate precum: servicii imobiliare, auto, de intretinere corporala si infrumusetare, servicii IT, fast-food, publicitate, retail.Informatii rezumat despre expozanti vor fi prezentate, in cursul saptamanii urmatoare, in Catalogul expozantilor la www.rofrancize.ro.
Intrarea este libera.BLOOMBIZ - PORTALUL TAU DE AFACERI!


Abonati-va la newsletter!


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 988 ori