Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Salonul International de Franciza 2007 se deschide pe 16 februarie

Salonul International de Franciza 2007 se deschide pe 16 februarie

A treia editie a Salonului International de Franciza RoFrancize 2007 se va deschide pe 16 februarie la Complexul Expozitional Romexpo, manifestarea urmand sa se desfasoare timp de trei zile, informeaza un comunicat al Romexpo.

La targ si-au anuntat prezenta 47 de firme din Romania, Grecia, Portugalia, Italia, Statele Unite, Franta si Ungaria. Printre cele mai cunoscute nume se regasesc Benvenuti, Cartridgeworld See Ltd, CHR Consulting, Elvila, Rodipet, Sabion Elen.

De asemenea, vor participa si firme precum F1 Pro Partner Engineering, Fun Science System, Sky Photo Concept, Spaceart International, Optinova.

Potrivit comunicatului citat, in data de 17 februarie, in cadrul Pavilionului 31 - Centrul de Afaceri Romexpo, va avea loc, intre orele 10 si 16, un seminar organizat de CHR Consulting, in cadrul caruia se va discuta despre piata francizei in Romania.

Salonul International de Franciza RoFrancize 2007 va fi deschis vineri si sambata - intre orele 10.00 - 19.00 si duminica - intre orele 10.00-16.00. Biletul de intrare costa 10 lei.

Vizitatorii specialisti vor putea intra gratuit, accesand invitatia online, completand-o si prezentand-o la intrare. Invitatia se afla la adresa http://www.rofrancize.ro/inregistrare_vizitator.php.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 888 ori