Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Peter Barta: Cum construiesti o strategie de business castigatoare

Peter Barta: Cum construiesti o strategie de business castigatoare
Workshop-ul "Cum sa iti construiesti o strategie castigatoare. Playing to win sau Playing to play" se va desfasura pe 26 martie si va fi sustinut de Peter Barta.

Evenimentul se adreseaza antreprenorilor, executivilor si responsabililor departamentelor de vanzari si marketing.

Pornind de la expertiza D-lui Barta, participantii la workshop vor discuta despre probleme care ii intereseaza si la care Peter Barta va oferi idei si solutii concrete.

Know how-ul fiecaruia in sala va fi util pentru a oferi si primi sfaturi, raspunsuri si rezultate tangibile. Prezentarea din cadrul workshop-ului si discutia deschisa va fi urmata de inca o sesiune de mastermind, in cadrul careia participantii se vor concentra pe problemele de business ale participantilor, trimise in avans.

Fiecare participant va pleca cu o mai buna intelegere si un framework pentru beneficiile planificarii strategice, studii de caz si un instrument pe care sa-l utilizeze alaturi de echipa lui in procesele ulterioare.

Participare la eveniment este gratuita. Mai multe detalii despre eveniment si inscrieri, pe pagina web a workshop-ului.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1956 ori