Neobility, startup condus de Mihai Rotaru (ex-Clever Taxi), lanseaza un serviciu de livrari ieftine si rapide, dedicat micilor afaceri afectate de pandemia Covid-19

Vineri, 24 Aprilie 2020, ora 13:42
2190 citiri
Neobility, startup condus de Mihai Rotaru (ex-Clever Taxi), lanseaza un serviciu de livrari ieftine si rapide, dedicat micilor afaceri afectate de pandemia Covid-19

Neobility, platforma cu capital romanesc, creata pentru a sprijini si dezvolta mobilitatea urbana, lanseaza un nou serviciu de delivery numit Neo.Delivery.

Prin intermediul acestuia isi propune sa simplifice livrarile urbane si sa ajute afacerile locale care au nevoie de un astfel de serviciu pentru a ramane in legatura cu clientii lor.

Acesta se adreseaza comerciantilor din domenii precum e-commerce si food, mai ales in contextul generat de pandemia de Covid-19, prin livrari fara comision.

Serviciul de delivery lansat de Neobility dispune de o flota de cateva sute de masini care sunt in permanenta in miscare in Bucuresti, primul oras in care serviciul va fi disponibil.

E vizata insa si extinderea catre alte orase, pentru urmatoarele saptamani, in raport cu cererea din partea comerciantilor locali. Prima etapa din dezvoltarea serviciului vizeaza livrari la un cost fractionar pentru aproape 20 de comercianti din Capitala. Costul de utilizare este de zero lei pentru clientul final, iar suma pe care o are comerciantul de achitat este de 1 leu per kilometru.

"Prin intermediul platformei Neobility ne-am asumat dezvoltarea mobilitatii urbane, iar acum, in contextul creat de pandemia Covid-19, intelegem ca afacerile locale au nevoie de sustinere.

De aceea, prin noul serviciu de delivery, oferim sprijin esential in aceasta perioada: livrari rapide, la un cost fractionar.

Stim si intelegem cat de important este pentru companiile autohtone sa poata livra catre clientii lor ceea ce produc, intr-un interval scurt.

Propunerea noastra e noul transport in comun al bunurilor si face parte din scopul nostru de a sustine digitalizarea urbana si de a face viata in oras mai simpla, mai buna, in special in aceasta perioada de criza pe care cu totii o traversam", a declarat Mihai Rotaru, founder si CEO al Neobility.

Neo.Delivery ofera doua tipuri de livrare: ultra-rapida sau normala. Prima presupune un timp de maximum 30 de minute, iar cea de a doua un timp de pana la doua ore. Clientul final plateste doar la comerciant si este apoi informat cand ii ajunge pachetul, fie ca vorbim de mancare, fie ca sunt cadouri sau produse de uz general. Livrarea este urmarita in timp real.

Pentru soferii inscrisi in aplicatie beneficiile vin din faptul ca serviciul de delivery de la Neobility practica cel mai avantajos tarif din piata, acestia fiind platiti chiar si atunci cand costul nu e acoperit de cursa.

Echipa care a dezvoltat serviciul de delivery de la Neobility este formata din 12 persoane care au lucrat intens in ultimele saptamani pentru a lansa acest produs de care comerciantii din Romania au nevoie tot mai mare pe masura ce comertul online a crescut considerabil.

Neobility creeaza tehnologii prin intermediul carora sustine mobilitatea urbana, cu scopul de a imbunatati deplasarea locuitorilor in orase. Detalii complete pot fi consultate pe site-ul oficial.

Despre Neobility

Neobility este un startup cu capital romanesc, fondat de Mihai Rotaru, care isi propune digitalizarea urbana prin dezvoltarea serviciilor de mobilitate in oras. In 2019, startup-ul a primit o finantare de 600.000 de euro din partea fondului Early Game Ventures.

Neobility are in plan sa regandeasca si sa rezolve nevoile de transport in comun. Tinta este eliberarea traficului, dar si eficientizarea consumului de energie, cresterea calitatii aerului si cresterea gradului de confort si scurtarea timpilor de tranzit pentru un numar mare de oameni.

Pe masura ce planurile de extindere ale Neobility vor fi derulate, aceasta poate deveni o platforma pe care orasele sa o adopte pentru a-si optimiza transportul public, care presupune si o integrare functionala cu celelalte solutii de transport personal.

Primul proiect lansat de startup e Neo.Delivery, serviciul de livrare care poate ajuta orice afacere sa livreze produsele catre clientul final.

De ce refurbished este mai avantajos decât second hand?
De ce refurbished este mai avantajos decât second hand?
Chiar dacă par două concepte foarte asemănătoare, refurbished și second hand se referă la lucruri complet diferite. Mulți încă le confundă, tocmai din cauza faptului că nu există o...
Gomag SUMMIT & eCommerce Fest 2024: cel mai mare eveniment Gomag pentru antreprenori are loc la București, pe 21 martie
Gomag SUMMIT & eCommerce Fest 2024: cel mai mare eveniment Gomag pentru antreprenori are loc la București, pe 21 martie
Cel mai mare eveniment fizic Gomag din acest an are loc pe 21 martie, la Nord Events Center, București. Gomag SUMMIT & eCommerce Fest devine deja un eveniment emblematic al echipei ce a...
#platforma online, #livrari urbane rapide , #Stiri Idei afaceri