Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Mmd Romania premiata la SABRE Awards

Mmd Romania premiata la SABRE Awards
Mmd, lider in comunicare corporatista in Europa Centrala si de Sud-Est, Rusia si CSI, a castigat un premiu european prestigios pentru o campanie de public affairs derulata in Romania. Mmd, unul dintre cei mai importanti jucatori din Romania inca de la intrarea sa pe piata in 1999, a primit trofeul SABRE, patronat de publicatia The Holmes Report din Statele Unite, in cadrul Galei Laureatilor desfasurate la Berlin, la sfarsitul saptamanii trecute. Premiul a fost oferit in semn de recunoastere pentru campania de comunicare pe care Mmd a condus-o pentu Asociatia Retelelor de Farmacii din Romania (AFRF) si a vizat dezbaterile nationale publice, ocupand un loc de important in paginile cotidienelor si in show-uri de televiziune.
A"Ne bucuram de aceasta recunoastere internationala, care incununeaza in mod fericit colaborarea noastra cu Asociatia Retelelor de Farmacii din Romania, careia i-am oferit consultanta pe tot parcursul dezbaterilor publice referitoare la A"Legea FarmacieiA" , a declarat Andy Trincia, country manager, Mmd Romania & Bulgaria.

Premiile SABRE - Superior Achievement in Branding and Reputation - este una din cele mai prestigioase competitii mondiale din industria de comunicare, patronata de catre renumita publicatie The Holmes Report din Statele Unite. Premiile SABRE recunosc la nivel mondial cele mai inalte standarde ale inovatiei, creativitatii, eficientei si integritatii pe care companiile de relatii publice le pun in slujba clientilor lor.

Bloombiz


www.directnews.ro - Topul stirilor zilei


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1325 ori