Antreprenorul care a schimbat obiceiul de consum al britanicilor vine la Bucuresti

Vineri, 28 Octombrie 2005, ora 12:18
1305 citiri

Sahar Hashemi, creatoarea Coffee Republic - cel mai cunoscut brand de cafenele din Marea Britanie - si autoare a cartii "Anyone Can Do It" i-a facut pe britanici sa renunte la ceai si sa devina bautori pasionati de cafea. Si a castigat milioane de lire din asta. Pe 7 noiembrie " Ziua Antreprenoriatului la Zilele Biz - vine sa vorbeasca, nu despre brand, ci despre afaceri pur si simplu. Despre cum sa incepi o afacere, cum sa o dezvolti si cum sa ai succes.Sahar va sustine conferinta "Anyone Can Do It" prin care va purta audienta pas cu pas prin povestea vibranta si foarte personala a crearii Coffee Republic. Sistemul "Anyone Can Do It " sau "Cum sa transformi o idee de afaceri in realitate" sustine ideea ca oricine isi poate transforma o idee intr-o afacere proprie. Acest sistem, pe care Sahar si fratele sau l-au aplicat in crearea Coffee Republic, se aplica pentru a transforma orice idee abstracta in realitate tangibila si il poate aplica oricine, fara sa aiba abilitati sau experienta anterioara in afaceri. "Sistemul" demistifica afacerile si elimina jargonul care intimideaza si opreste majoritatea oamenilor din a incepe o afacere pe cont propriu. Conferinta va avea loc in cadrul evenimentului de afaceri Zilele Biz, in data de 7 noiembrie, intre orele 11.30 " 13.00, la World Trade Center Bucuresti, Sala New York. Inscrierile pentru participare si acreditarile de presa se fac online pe site-ul www.zilelebiz.ro. *** Zilele Biz 2005 - editia a patra - este cel mai complex eveniment de afaceri din Romania. Timp de cinci zile, in peste 90 de sesiuni de conferinte, seminarii, prezentari si studii de caz se prezinta cele mai dinamice domenii economice din Romania. Anul acesta, in premiera, ziua inaugurala a evenimentului este dedicata Antreprenoriatului si este urmata de Finante Banci, Real Estate si Constructii, IT si Telecomunicatii, Marketing si Advertising. Vor participa cca 2500 top si middle manageri, specialisti si antreprenori, si sunt invitati sa sustina prezentari peste 200 de speakeri locali si internationali. Dintre speakerii internationali mentionam pe Jack Trout - Co-fondator Trout&Partners, Sahar Hashemi - Co-fondator Coffee Republic, Donald Gunn - autorul "The Gunn Report". *** Evenimentul este organizat de Business Media Group.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...