"Las Vegas" langa Madrid. Complex de cazinouri de 3,6 mld dolari

Duminica, 10 Februarie 2013, ora 14:31
2428 citiri
"Las Vegas" langa Madrid. Complex de cazinouri de 3,6 mld dolari

Grupul american Las Vegas Sands, al miliardarului Sheldon Adelson, a confirmat ca va construi un complex urias de cazinouri in apropiere de Madrid, in urma unei investitii de 3,6 miliarde de dolari.

Complexul va fi construit la Alcorcon, la 15 kilometri sud-vest de Madrid, pe o suprafata de 750 de hectare, a declarat seful guvernului regional, Ignacio Gonzalez, intr-o conferinta de presa. Gonzalez spera ca lucrarile de constructie sa debuteze inainte de sfarsitul acestui an.

"Este cea mai importanta investitie care va avea loc in Spania in urmatorii ani", a spus oficialul, care a confirmat ca legislatia regiunii a fost modificata pentru ca proiectul sa poata fi realizat.

Proiectul va fi realizat in trei etape, iar prima va fi finantata de Las Vegas Sands in proportie de 35%, din cele 6,8 miliarde de euro necesare. O licitatie de oferte va fi lansata in luna aprilie.

Magnatul american al cazinourilor Sheldon Adelson a declarat, in septembrie, ca a ales Madrid in detrimentul Barcelonei pentru constructia complexului care va avea 12 hoteluri, noua teatre, trei terenuri de golf si o sala de congrese, urmand ca in 10-15 ani sa fie create pana la 200.000 de locuri de munca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#cazinouri madrid, #complex cazino spania, #cazino spania, #jocuri noroc cazino , #Investitii profitabile